Diverse toepassingen voor bedrijvenZorgcentrum

Kinderdagverblijf


Kaasboerderij

Horeca


De MONTARO Terrashooiberg biedt diverse toepassingen voor bedrijven, hierbij kunt u denken aan: een ontmoetingsruimte, overdekt zandbak, rookruimte of een all season overdekt terras.


Een MONTARO terrashooiberg wordt standaard uitgevoerd met complete fundering, 20/25 cm dik Duilenrieten dak en is voorzien van 6 verdraaibare windschermen.

Accessoires: - Terrasverwarmers met verlichting, - hanglamp boerderijstijl, - spots per twee of per vier, - ventilator per twee stuks voor rookafzuiging, - stroompunt ( stopcontact), - extra windschermen, - sierbestrating op aanvraag.

Zeer snelle plaatsing: 1 week.authentieke landelijke uitstraling

Stevige windschermen

De MONTARO terrashooiberg beschikt over terraswindschermen met kunststof ruiten die volledige beschutting geven maar ook tegelijkertijd een vrije blik op het uitzicht geven.


De verdraaibare windschermen zijn zo stevig dat zelfs windkracht 7 ze ongemoeid laat.


Er worden twee rails geplaatst, zodat de schermen langs elkaar kunnen schuiven. De windschermen zijn 360 graden verdraaibaar.
Maakt u gebruik van volledige afscherming, dan kunt u de hooiberg afsluiten met een slot dat in de schermen is bevestigd.


De rails waarop de windschermen staan, zijn weggewerkt in de grond. Hierdoor is de terrashooiberg voor iedereen toegankelijk en daarmee enorm gastvrij.Voor elk seizoen

Voor elk seizoen

Uit de wind en onder de weldaad van de terrasverwarmers (optioneel) wanen u en uw gasten zich op koele dagen op zonvakantie, terwijl de schaduw van de handgedekte rieten kap u tijdens warme dagen aangename koelte biedt.
Hierdoor is en blijft het goed toeven in de hooiberg.
Vergunningcheck

Snel en digitaal een complete omgevingsvergunning aanvragen? Op www.omgevingsloket.nl kunt u online een vergunningcheck doen en een omgevingsvergunning aanvragen. Zowel voor particulieren alsook voor bedrijven.
rookgelegenheid

Aanbeveling rookruimte

Bert Balk, de eigenaar van Balk Zalencentrum in Zuidhorn (Nederland) zegt: "De terrashooiberg is een aanwinst voor ons bedrijf, je ziet het als je komt aanrijden, het is een visitekaartje".
De MONTARO Terrashooiberg ® wordt, in verband met het rookverbod in Nederland sinds 1 juli 2008, door Balk Zalencentrum gebruikt als rookgelegenheid.


In de hooiberg zitten ontluchtingsgaten waar een geluidloze afzuiger( optie) is geplaatst, waardoor het ook voor de niet-rokers prettig is om zich bij de rokers te voegen.


Bekijk de rookruimte bij de prachtige "virtuele tour" op www.balk-zalencentrum.nlFotogalerie

Bekijk ook onze pagina met foto's van projecten